Tuesday, 3 September 2019

آموزش تصویری طرز تهیه ژله بستنی پاستیلی فوق العاده خوشمزه و شیک

دستور امروز ما يک ژله بستني فوق العاده خوشمزه و راحت است که تهيه آن هيچ نيازي به بستني ساز ندارد و به راحتي ميتوانيد آن را در فريزر بگذاريد. بعد از گذشت زمان مناسب يک بستني کرمي و ژله اي بينظير خواهيد داشت.

مواد لازم

  • 400 ميلي ليتر خامه زده شده
  • سه چهارم پيمانه آب نبات ژلهاي تک رنگ (رنگ آب نبات ژله اي در نهايت رنگ بستني شما را تعيين ميکند. ما در اين دستور از ژله هاي صورتي و قرمز استفاده ميکنيم)
  • مقداري کرم تارتار
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 140 گرم شکر
  • 1 قاشق چايخوري وانيل
  • 1 پيمانه آب نبات ژله اي در رنگهاي مختلف

طرز تهيه

1-سه چهارم پيمانه آب نبات ژله اي تک رنگ را با خامه زده شده در ظرفي مخلوط کنيد و روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. بعد بلافاصله آن را از روي شعله برداريد و اجازه بدهيد موادتان در دماي اتاق سرد شود. بعد آن را از صافي عبور بدهيد تا آبنباتهاي ژله اي جدا شوند و فقط خامه رنگي باقي بماند. حالا اين کرم را در يخچال بگذاريد تا کاملا سرد شود.
2- يک کاسه بزرگ را پر از يخ کنيد و بعد روي يخها يک کاسه کوچکتر بگذاريد. حالا کرم را از يخچال بيرون بياوريد و در کاسه کوچک بريزيد. بعد کرم تارتار را به آن اضافه کنيد و با همزن کاملا مواد را هم بزنيد تا يک مخلوط ضخيم و منسجم به دست بيايد. اينکار ممکن است چند دقيقه طول بکشد اما بايد تمام اين مدت هم زدنتان را ادامه بدهيد. بعد مواد را در يخچال بگذاريد.
3- حالا يک کاسه ديگر برداريد و تخم مرغ، وانيل و شکر را در آن مخلوط کنيد. مواد را انقدر با همزن هم بزنيد که کاملا نرم و پفکي شوند.
...
براي مطالعه ادامه متن به لينک اصلي زير رجوع نماييد:

No comments:

Post a Comment