Tuesday, 3 September 2019

آموزش طرز تهیه پاناکوتا کلاسیک ایتالیایی ساده (فوق العاده خوشمزه)

يکي از دسرهاي سنتي و خوشمزه ايتاليايي که خيلي هم زود و سريع آماده ميشود پاناکوتا نام دارد. اگر مدتهاست که دنبال دستورالعمل تهيه پاناکوتاي کلاسيک ايتاليايي ميگشتيد درست آمده ايد! ما بهترين و راحتترين طرز تهيه پاناکوتا را در اختيارتان ميگذاريم.

مواد لازم

  • يک سوم پيمانه شير کم چرب
  • 710 گرم پودر ژلاتين بدون طعم
  • دو و نيم پيمانه خامه سنگين
  • نصف پيمانه شکر سفيد
  • يک و نيم قاشق چايخوري عصاره وانيل
زمان آماده سازي مواد: 5 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه
زمان لازم براي آماده شدن دسر: 4 ساعت و 15 دقيقه

طرز تهيه

  1. شير و پودر ژلاتين را در يک کاسه کوچک با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
  2. در يک ظرف ديگر خامه سنگين و شکر را کاملا مخلوط کنيد و آن را روي حرارت متوسط قرار بدهيد تا جوش بيايد. مراقب باشيد که خامه زياد حرارت نبيند چون سرريز ميشود. حالا مخلوط شير و ژلاتين را به خامه اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا کاملا مخلوط شوند. به همين صورت يک دقيقه موادتان را روي حرارت نگه داريد و در همين حين مرتب آن را هم بزنيد. بعد از يک دقيقه، ظرف را از روي شعله برداريد و عصاره وانيل را به آن اضافه کنيد. حالا بايد دسرتان را در 6 عدد ظرف کوچک تک نفره سرو کنيد.
  3. وقتي پاناکوتا را داخل ظرف مخصوص سرو ريختيد، روي آن را با نايلون بپوشانيد و حداقل 4 ساعت در يخچال بگذاريد تا کاملا سرد شود. براي اينکه دسر با کيفيتتري داشته باشيد بهتر است يک شب اجازه بدهيد پاناکوتا در يخچال بماند تا کاملا سفت و سرد شود.
  4. بعد از آماده شدن دسر مي توانيد روي آن را با توت فرنگي تزئين کنيد. نوش جان.
...
توضيحات بيشتر را با کليک بر روي لينک اصلي زير بخوانيد:

No comments:

Post a Comment