Sunday, 7 July 2019

نحوه تشخیص عسل طبیعی از تقلبی، آیا ممکن است؟ (2 روش قطعی جدید)

در اين مطلب 2 روش کاملا جديد و با احتمال بالاي 90 درصد براي تشخيص عسل طبيعي از تقلبي را به صورت تصويري به شما آموزش مي دهيم. با اين روشها، گفتن اينکه تشخيص اين دو غير ممکن است ديگر باور غلطي ست. اما دقت کنيد در حال حاضر و تا اواسط سال 2019 هيچ روش قطعي بجز روشهاي آزمايشگاهي براي تشخيص دقيق اصل يا تقلبي بودن عسل پيشنهاد نشده است و در حال حاضر دو روش زير دقيق ترين روش ها هستند.

روش اول: تست کردن در خانه

1-توجه داشته باشيد که دقت اين روش بالاي 80 درصد مي باشد ولي قطعي نيست! انواع مختلف عسل خالص چگالي، اشتعال پذيري و ديگر ويژگي هاي متفاوتي از خود نشان ميدهد. اگرچه آزمون هاي زير بر اساس اصول درستي طراحي شده اند ولي در عمل ممکن است نتايج مورد قبولي ارايه ندهند. اين آزمايش ها را چندين بار امتحان کنيد تا ببينيد آيا نمونه مورد آزمايش در هر بار نتايج يکسان ميدهد يا نه. در بسياري موارد، شما نهايتا به يک حدس و گمان قابل قبول در مورد نمونه خواهيد رسيد.
2-يک قاشق غذاخوري عسل را به يک ليوان آب گرم اضافه کنيد، به آرامي قاشق را تکان دهيد و نبايد بطور کامل هم بزنيد. اگر عسل با شربت شکر مخلوط شده باشد، در آب حل خواهد شد. متاسفانه بعضي عسلهاي خالص که با عسل تقلبي مخلوط شده باشند مشخصات عسل خوب را نشان ميدهند و در اين تست به عنوان يک گلوله جامد در آب فرو ميروند و يا روي قاشق مي چسبند و جدا نميشوند. توجه داشته باشيد که حتي عسلي هم که با موم فروخته ميشود ممکن است ناخالص باشد. تشخيص عسل خالص هميشه دشوار است.
...
جهت مشاهده متن اصلي به لينک زير رجوع نماييد:

No comments:

Post a Comment